Welkom bij Media Boekservice

Rozen

Basisgids tuinieren
Vrijwel iedereen gaat bij de aanblik van een prachtig bloeiende, heerlijk geurende roos overstag en wil zelf ook een roos in de tuin. Dan kun je op tal van vragen stuiten, waar dit boek op heldere wijze antwoord op geeft.

Er wordt ingegaan op kwesties als: wat kun je het beste doen als een roos bladluis heeft? Wat kan er de oorzaak van zijn als een roos het niet goed doet? Is het snoeien van rozen nou echt zo ingewikkeld als het vaak klinkt? En kun je op kleigrond ook rozen houden?

Deze basisgids met prachtige kleurenfoto's geeft vele praktische en meteen bruikbare tips over de aankoop en verzorging van rozen met als doel: een gezonde rijk bloeiende roos.
€ 4,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Vrijwel iedereen gaat bij de aanblik van een prachtig bloeiende, heerlijk geurende roos overstag en wil zelf ook een roos in de tuin. Dan kun je op tal van vragen stuiten, waar dit boek op heldere wijze antwoord op geeft. Er wordt ingegaan op kwesties als: wat kun je het beste doen als een roos bladluis heeft? Wat kan er de oorzaak van zijn als een roos het niet goed doet? Is het snoeien van rozen nou echt zo ingewikkeld als het vaak klinkt? En kun je op kleigrond ook rozen houden? Deze basisgids met prachtige kleurenfoto's geeft vele praktische en meteen bruikbare tips over de aankoop en verzorging van rozen met als doel: een gezonde rijk bloeiende roos.

Extra informatie

Extra informatie

Auteur Renee Laros
ISBN / EAN N/B
Aantal pagina's 63
Uitvoering Boek
Taal Nederlands
Jaar N/B
Kenmerken Tuinen & Planten | Tuinplanten-beschrijving van de soorten | Rozen
Artikelnummer T1417
Characteristics Garden and Plants | Gardenplants - description of the species | Roses
Informatie 2006-Nederland-paperback-kleurenfoto's

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren