Welkom bij Media Boekservice

Betaling & verzending

Verzending en verzendkosten

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat bestellingen de volgende (werk)dag worden bezorgd in Nederland. Buitenland duurt uiteraard langer.

Verzending binnen Nederland kosten € 3,50. Voor België is dit € 6.00 en voor Duitsland € 7,00. Voor de overige landen gelden vaste bedragen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u de verzendkosten laten berekenen.

Wanneer u uw bestelling zelf ophaalt in onze winkel in Eerbeek gelden er uiteraard geen verzendkosten.

Retournering

Producten kunnen na akkoord van Media Boekservice binnen 14 dagen na factuurdatum worden geruild of geretourneerd. Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Bij retournering worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Het recht van retour geldt niet voor artikelen:

*die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificatie van de opleider/consument (printing-on-demand). Printing On Demand is duurzaam produceren. De oplage wordt bepaald door de vraag. Het geeft ons ruimte om boeken bewust in te kopen. Inkopen wordt dan weer een vakgebied dat direct gekoppeld zal moeten worden aan goed purchase management. Dus geen recht van retour.

*waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop Media Boekservice geen invloed heeft (denk aan buitenlandse boeken);

*gesealde pakketten, boeken en dvd's - die na opening niet meer naar een andere klant gestuurd kunnen worden.

Belangrijk bij uw bestelling

  • Sommige zeer bijzondere, "oudere" boeken hebben wij niet altijd op voorraad. Dit geldt ook voor printing on demand titels. Informeer desgewenst vooraf.
  • Onze website wordt gedurende de hele werkdag bijgewerkt. Bij titels die niet meer getoond worden, kunt u ervan uitgaan dat deze niet meer leverbaar zijn. 
  • Prijswijzigingen en typefouten op onze website voorbehouden. 
  • DVD's en CD's kunnen niet retour worden genomen.
  • Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Betaling

De betalingen lopen via het betaalsysteem Mollie. Daar heeft u de keuze uit o.a. de volgende betaalmethoden:

  • iDeal. Reken snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Dit is de handigste en snelste betaalwijze.
  • Overmaken. Maak zelf het totaalbedrag (en eventuele bankkosten) over naar de rekeing van Mollie. Zodra de betaling binnen is verwerken wij uw bestelling.
  • Overige betaalmethoden. Deze zijn vooral bestemd voor buitenlandse klanten.

Betalen bij ophalen

U kunt uw betaling ook zelf afhalen in onze winkel in Eerbeek. U betaalt dan geen verzendkosten, en kunt betalen bij ophalen (contact of met pin). Wij laten u weten wanneer uw bestelling klaar ligt.