Welkom bij Media Boekservice

Rijkunst - zit in de basis

W.O.W! Rijden op een beloning
Heldere handvatten en toegankelijke illustraties voor het ontwikkelen van een functionele zit en het tijdens training respecteren van de 10 punten (arbeidsvoorwaarden) voor ‘Welzijn Onder Werktijd’.
€ 22,50
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Wil je een happy atleet? Dan is de 4e herziene en uitgebreide herdruk van ‘Rijkunst – de zit in de basis & W.O.W! Rijden op een beloning’ van Anne Muller een aanrader. Daarin is de inhoud van Akasha’s eerste boek ‘Rijkunst’ verwerkt met als toevoeging het boekdeel ‘W.O.W! Rijden op een beloning’.

Het Rijkunst-deel staat boordevol oefeningen, tips en adviezen. Anne Muller hanteert als uitgangspunt dat je door middel van lichaamstaal in houding, beweging en attitude kunt leren een paard leiding te geven.

Het toegevoegde boekdeel van deze dubbeluitgave bevat heldere handvatten en toegankelijke illustraties voor het werken met de 10 punten voor W.O.W. ‘Welzijn Onder Werktijd’. Anne Muller en Machteld van Dierendonck maken het begin van werken met wetenschappelijke inzichten kinderlijk eenvoudig. Ze leggen aan de hand van de 10 principes onder andere uit hoe een paard kan begrijpen wat je bedoelt. Hoe zie je of een paard jouw aanwijzing snapt? Waar heeft een paard absoluut wel of niet het verstandelijke vermogen voor? Ga rijden met de nadruk op beloning en werk met de 10 punten van W.O.W!

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789056000233
Aantal pagina's 192
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2018
Kenmerken Paarden | Dressuur | Rijkunst
Artikelnummer PA4993
Informatie Dubbel uitgave

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Leren met Leo

Leren met Leo

1 review(s)
€ 18,99
Paardentaal

Paardentaal

2 review(s)
€ 29,95