Welkom bij Media Boekservice

Hondengedrag begrijpen

Zo kun je plezierig samenleven met je hond
Hondengedrag begrijpen gaat over jou en je hond. Het gaat over waarom honden zich gedragen zoals ze doen. Het gaat over waarom we zo gek zijn op honden of als een blok vallen voor juist die ene hond.
€29.95
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Vanuit een combinatie van sprekende casussen en wetenschappelijke literatuur geeft Hondengedrag begrijpen je inzicht in ‘hond zijn’ in onze mensenwereld. Je krijgt vanuit dat inzicht meer grip op het gedrag van je hond. Het boek legt uit waarom zo veel hondenhouders tegen problemen aanlopen en… geeft handvatten om plezierig samen te leven met een opgevoede én gelukkige hond.

De prachtige inzicht gevende illustraties zijn van Debby van Dongen van Conk en Doggo.nl en de aansprekende foto’s waar je naar blijft kijken van Saskia Weijman van Hondenfotograferen.nl.

De auteurs zijn deskundigen op het gebied van de hond en zijn gedrag. Als team combineren ze de frisse blik van een jonge hond en de jarenlange ervaring van een senior. Pascalle Roulaux combineerde haar opleiding diergeneeskunde met diergedrag en welzijn. Ze heeft haar eigen bedrijf Dog Knows en startte recent met een promotietraject bij Universiteit Utrecht.

Ineke van Herwijnen is jarenlang actief geweest in de praktijk, was meer dan tien jaar directeur van de Koninklijke Hondenbescherming en is bij Wageningen Universiteit gepromoveerd op de relatie tussen hond en mens. Dit duo weet als geen ander op charmante wijze een verhelderend licht te werpen op de bijzondere band tussen hond en mens.

Een boek voor iedereen die van honden houdt! 

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789493201903
Number of pages 224
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2021
Characteristics Honden | Begrijpen | Hondentaal
Article no. HO6576
Information geheel in kleur

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register