Welkom bij Media Boekservice

Een pluk paardenhaar

Waardig afscheid voor paard, kudde en mens
De dood van een paard is een heftige, emotionele gebeurtenis. Niet alleen voor de betrokken mensen, maar ook voor de betrokken dieren - zowel het stervende dier als zijn kudde. Niet alleen het afscheid zelf, ook de periode ervoor en erna hebben een emotionele lading.
€ 14,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Josephine Woltman Elpers geeft vanuit een betrokken perspectief en met indrukwekkende foto’s handvatten hoe iemand het afscheid van een dier op eigen wijze vorm kan geven. In detail wordt stilgestaan bij het afscheid van Pallas van zijn paarden- en mensenvrienden. Daarnaast geeft Josephine inzicht hoe je je als eigenaar geestelijk en praktisch kunt voorbereiden op de dood van je paard.

Het boek laat zien hoe krachtig de band tussen dier en mens, maar ook tussen dieren onderling, kan zijn en hoe belangrijk het is dat dieren en mensen ruimte en tijd krijgen om van elkaar afscheid te nemen.

Het boek schetst hoe de fasen bij de euthanasie van het paard verlopen en hoe die fasen liefdevol vormgegeven kunnen worden.
Er wordt uitgebreid stilgestaan bij hoe de eigenaar en het relatienetwerk van het paard - verzorgers en de kudde - zich op de euthanasie kunnen voorbereiden. Niet alleen de gedetailleerde foto’s, maar ook het sterven vanuit het perspectief van het paard maken dit boek onmisbaar in de boekenkast van elke paardenliefhebber en -professional.

Over de auteur:
Josephine Woltman Elpers (27-03-1974) is van jongs af aan gefascineerd door paarden. Zij is in het dagelijks leven werkzaam als directeur in het hoger onderwijs en daarnaast paardencoach en enduranceruiter. Als ze met paarden in contact is, ontdekt ze nog steeds nieuwe aspecten van deze fascinerende dieren. En voor haar coaching en het schrijven vormen ze een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789083080734
Aantal pagina's 60
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2020
Kenmerken Paarden | Afscheid | Verwerken | Rouw
Artikelnummer PA5352
Informatie aantal foto's: 75

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren