Welkom bij Media Boekservice

De Labrador Retriever

Eindelijk is er weer een nieuw en actueel boek over de Labrador Retriever op de markt! Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering, die inmiddels meerdere rasboeken op haar naam heeft staan. De prachtige foto’s in het speels vormgegeven boek zijn afkomstig van de hand van dierenfotograaf én groot Labrador-liefhebber Sanne van de Berg.
€ 17,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Het boek vertelt alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van onze razend populaire rashond. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. 

Dankzij de medewerking van de Nederlandse Labrador Vereniging, verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat het boek veel praktische informatie en nuttige tips. Het boek is actueel en volledig en de begrijpelijke en toegankelijke schrijfstijl van de schrijfster zorgt ervoor dat het boek prettig wegleest. De fijne vormgeving en prachtige fotografie maken het boek tot een lust voor het oog. Een echte aanrader voor de (toekomstige) Labrador-eigenaar!

Inhoud:

Geschiedenis

Karakter & gedrag

Uiterlijk

Rasstandaard

Aanschaf

De eerste weken

Socialiseren

Puppymijlpalen

Opvoeding

Basiscommando’s

Voeding

Verzorging

Gezondheid

Rasgebonden gezondheidsproblemen

Fokken & Tentoonstellen

Nuttige adressen

Dankwoord

 

Recensie(s)

De auteur heeft meerdere dierenboeken over honden en katten geschreven. De Labrador Retriever is een werklustig hondenras en heeft dus sport of werk nodig. Aan de orde komen o.a. rasstandaard, karakter en gedrag, voeding, het belang van socialisatie, overzicht van de ontwikkeling van de pup, het verschil in types binnen het ras, verzorging, gezondheid. Het glanzende papier en de vele kleine en paginagrote kleurenfoto's, waarvan sommige zelfs ontroerend, maken het een bijzonder mooi boek. Ook de tekst is duidelijk en geschreven volgens de laatste kynologische inzichten. Grote doelgroep, omdat het ras zo populair is en het een prima leidraad is voor zowel de aanschaf als de opvoeding. Met inhoudsopgave, enkele nuttige Nederlandse en Belgische internetadressen en een register.

Winy van Gils

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789492284044
Aantal pagina's 136
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2017
Kenmerken Honden | Rassen | Labrador Retriever
Artikelnummer HO6116
Informatie 17x239x172 mm - Met illustraties

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Darum Bracken!

Darum Bracken!

€ 24,99
De Lhasa Apso als gezelschapsdier

De Lhasa Apso als gezelschapsdier

Normale prijs: € 12,00

Aanbieding € 6,00