Welkom bij Media Boekservice

Wijze lessen van je hond*

Een leuk en leerzaam boek voor iedereen met interesse in honden en personlijke ontwikkeling. Met inspirerende, herkenbare en liefdevolle verhalen
In Nederland neemt de bekendheid van coaching met honden in snel tempo toe. Steeds meer professionals laten zich bij coaching, therapie en hulpverlening inspireren door de inzet van dieren. Een toenemend aantal mensen ervaart de ‘wijze lessen’ van dierenwereld. Ze zijn enthousiast over de confronterende en zuivere spiegel die de dieren hen voorhouden. De coach helpt mensen bij het nemen van een kijkje in deze spiegel.
Als pioniers in hun werkveld hebben zij zich laten inspireren door de bijzondere rol die (hun) honden hebben vervuld tijdens workshops, coachsessies, teambuilding en coachvakanties.
In dit boek, een luxe uitgave met mooie foto’s en illustraties, zijn twintig waargebeurde en veelal ontroerende verhalen opgenomen over deze wijze lessen, verhelderd met aansluitende theorie over persoonlijke ontwikkeling.
Dit leerzame leesboek is zo opgezet dat je als lezer (met hond) uitgenodigd wordt om stil te staan bij wat jouw hond je kan leren en welke wijze lessen op jou van toepassing zijn.
€ 32,50
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Anja Gijsbers en Irene Glansbeek hebben een boek geschreven met de aansprekende titel ‘Wijze lessen van je hond’. Zij nodigen daarmee alle mensen met interesse in honden én persoonlijke ontwikkeling uit tot een andere kijk op de rol van de hond in hun leven. Zij vertellen: “Honden zijn bijzondere wezens. We staan er niet altijd bij stil wat een hond ons allemaal kan leren. Hierdoor gaat een grote hoeveelheid aan informatie, signalen en levenslessen aan onze neus voorbij. Simpelweg omdat we er, meestal onbewust, geen aandacht aan besteden. Door hier voor open te staan, kun je veel over jezelf én over jouw hond ontdekken. Honden bieden onvoorwaardelijke liefde en openen je hart. Soms raken ze je en word je verdrietig, boos of onmachtig. Daarnaast nodigen ze je uit tot spel, sportieve actie of heerlijk huiselijk samenzijn. Je hond is niet voor niets in jouw leven. Hij of zij is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren.” Anja en Irene zijn met hun bedrijf ‘Coachen met Honden’ sinds 2007 werkzaam in een relatief nieuw vakgebied: Animal Assisted Coaching oftewel coaching met dieren.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789082301106
Aantal pagina's 328
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2016
Kenmerken Honden | Trainingsboeken | Training en Opvoeding
Artikelnummer HO5822
Informatie full colour druk met foto's en illustraties - 2e druk 2016

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren