Welkom bij Media Boekservice

Wie ben jij? Wegwijs met paarden

Kaarten en verhalenboek

Een luxe doos met 35 fotokaarten met bijbehorend schitterend uitgevoerd boek.


Er wordt met coaching altijd vanuit een vraag gewerkt en foto’s kunnen helpen om die vraag helder te krijgen. Dit is een (spel)doos met vijfendertig foto’s van paarden en vijfendertig waargebeurde thema verhalen van deze paarden. 

€ 49,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Brunette Zwang heeft een bijzonder boek geschreven om zowel kinderen als volwassenen te helpen zichzelf beter te leren kennen. Het boek van de Bennekomse is in de vorm van een speldoos en heet ‘Wie ben jij? Wegwijs met paarden’.

Mensen met een prangende vraag krijgen via het boek antwoord. ‘Het is een doos met 35 foto’s van werkelijk bestaande paarden met bijbehorende waargebeurde verhalen van deze paarden. Deze uiteenlopende waargebeurde situaties zijn te vergelijken met situaties die mensen in de loop van hun leven tegenkomen’, vertelt Zwang. Ze is al jarenlang coach, loopbaanbegeleider, geeft weerbaarheidtrainingen voor kinderen en behandelt levensloopvraagstukken. Dit doet zij op Landgoed Quadenoord in Renkum waar ze mensen laat spiegelen met behulp van paarden.

‘De paarden zien wie je bent. Het zijn gevoelige dieren en handelen instinctief. Ben je betrouwbaar? Pas je in de groep? Of doe je anders voor dan je bent? Ik coach volwassenen en kinderen die meer inzicht willen krijgen in hun eigen functioneren, kwaliteiten en valkuilen’, legt de Bennekomse uit, die al vanaf haar achtste levensjaar een passie heeft voor paarden. De speldoos is een uitwerking hiervan, zodat mensen het zelf thuis kunnen toepassen.

Volgens Zwang zijn veel thema’s in ons leven terug te vinden in de relaties met paarden en de relaties tussen de paarden onderling. ‘De thema’s in dit boek zijn ook voorbijgekomen tijdens het coachen van mensen.’ Volgens de Bennekomse kunnen zowel kinderen als volwassen door de verhalen in het boek zich meer bewust worden van hun eigen persoonlijkheid en functioneren. Thema’s die in de verhalen worden belicht zijn onder meer omgaan met verlies, op eigen benen leren staan en hulp durven vragen.

‘Je kiest welk paard op de spelkaart het beste bij jou past en leest dan het verhaal van dit paard. Dit zegt dan iets over jou. Bij het verhaal staan vragen zodat je meer inzicht krijgt over jezelf als je die beantwoordt. Je kunt dit spel tevens samen doen met familie, vrienden, leerkracht of therapeut en de uitkomsten daarna samen bespreken.’ 

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789082551204
Aantal pagina's 35
Uitvoering Overig
Taal Nederlands
Jaar 2018
Kenmerken Paarden | Coachen | Kaarten & Verhalenboek
Artikelnummer PA4996
Informatie Grote (spel)doos met 35 foto's van paarden en 35 waargebeurde themaverhalen van deze paarden.

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: