Welkom bij Media Boekservice

Wat honden ons leren*

Van respect en veerkracht tot vertrouwen en oprechtheid
In dit hartverwarmende en inspirerende boek onthult de gevierde hondengedragsspecialist Cesar Millan waarom de beste vriend van de mens in veel opzichten ook onze beste leraar is.
€ 17,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Cesar vertelt in acht bijzondere verhalen welke lessen hij gaandeweg van zijn honden   heeft geleerd. Van Paloma, de plattelandshond die hem op de boerderij van zijn grootvader in Mexico de betekenis van respect leerde, tot zijn rechterhand en kameraad Daddy, de lieve pitbull die de belichaming van wijsheid was. De honden in Cesars leven gaven hem lessen in authenticiteit, vergiffenis en acceptatie. Zij hielpen hem zijn angsten te overwinnen en te werken aan een liefdevol en evenwichtig leven. De ontroerende verhalen, afgewisseld met de ervaringen van tientallen cliënten inspireren je om met de lessen die je van honden kunt leren je leven te verrijken.

Cesar Millan is misschien wel de beroemdste hondentrainer ter wereld. Hij is de man van  de populaire tv-series Dog whisperer en Cesar Millan to the rescue op National Geographic Channel. Als geen ander weet hij honden te doorgronden en op te voeden. Ook runt hij het Cesar Millan pack Project, een non-profi torganisatie die honden redt en van een nieuw thuis voorziet.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789059567429
Aantal pagina's 253
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2017
Kenmerken Honden | Hondentraining | Hondengedrag
Artikelnummer HO6021
Informatie Formaat: 13,5 cm x 21 cm

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: