Welkom bij Media Boekservice

Sale

Serres & Oranjerieën

De sierlijke creaties van Luc D'Hulst
- Luc D'Hulst ontwerpt oranjeries, serres en wintertuinen over de hele wereld. Het zijn architecturale meesterwerken in glas, hout, roestvrij staal en titanium.

- De fotografie van de Nederlandse topfotograaf Hans Fonk belicht op artistieke wijze de spantenconstructies, de stijl en de architectuur van een 25-tal realisaties.

- Groen- en interieurauteur Ivo Pauwels brengt informatieve en vlot lopende teksten die zowel sfeervol zijn als technisch onderbouwd.

Normale prijs: € 49,95

Aanbieding € 19,95

Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Luc D'Hulst staat ruim twee decennia aan de top, als serreontwerper en kassenbouwer. Zijn glazen kamers, oranjerieën, serres en kassen getuigen van inventiviteit en materiaalkennis, maar ook van getrouwheid aan traditie en een grote gevoeligheid voor stijl en compositie.

Of het nu om een rijtjeshuis in Rotterdam, een verrière in Honfleur, een serre op tweehoog, een rustieke villa, een herenhuis in Leuven, een parkdomein in Hamburg, een tuin van een bloembinder of een ultramodern kantoor gaat, telkens weet Luc D'Hulst op meesterlijke wijze de staal- en glasconstructie naadloos aan te passen aan de omstandigheden.

De serres en oranjerieën in dit boek, allemaal recente creaties, zijn een unieke staalkaart van de architectuur van het licht zoals Luc D'Hulst die met bravoure beoefent, hoogstaand en verrassend, elegant, comfortabel en duurzaam.

Ze werden magistraal in beeld gebracht door fotograaf Hans Vonk en glashelder beschreven en cultuurhistorisch ingelijst door Ivo Pauwels.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789020977028
Aantal pagina's 224
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2008
Kenmerken Tuinen & Planten | Tuininrichting | Balkon, terras, patio's, serres en kassen
Artikelnummer T1495
Informatie geheel in kleur-25 x 33 cm

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: