Welkom bij Media Boekservice

Groene tuinen

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om een tuin er het hele jaar door goed uit te laten zien. Maar als u als basis voor uw tuinontwertp bladplanten gebruikt, is het toch mogelijk dat u groot deel van het jaar van uw tuin kunt genieten. Dit boek biedt u:
Een inleiding in de betekenis van vorm, kleur textuur en uiterlijk van planten voor het totaalontwerp van elke tuin.

Een Magnifieke selsectie van bladplanten waar u uit kunt kiezen- niet alleen groene planten, maar ook bijvoorbeeld grijze, zilverkleurige witte, zwarte paarse, rode en blauwe variaties.
Tijdbesparende tips voor mensen met meer enthousiasme dan tijd voor hun tuin. Schitterende kleurenfoto's om de effecten te laten zien die kunt bereiken.
€ 4,55
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om een tuin er het hele jaar door goed uit te laten zien. Maar als u als basis voor uw tuinontwertp bladplanten gebruikt, is het toch mogelijk dat u groot deel van het jaar van uw tuin kunt genieten. Dit boek biedt u: Een inleiding in de betekenis van vorm, kleur textuur en uiterlijk van planten voor het totaalontwerp van elke tuin. Een Magnifieke selsectie van bladplanten waar u uit kunt kiezen- niet alleen groene planten, maar ook bijvoorbeeld grijze, zilverkleurige witte, zwarte paarse, rode en blauwe variaties. Tijdbesparende tips voor mensen met meer enthousiasme dan tijd voor hun tuin. Schitterende kleurenfoto's om de effecten te laten zien die kunt bereiken.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN N/B
Aantal pagina's 80
Uitvoering Boek
Taal Nederlands
Jaar N/B
Kenmerken Tuinen & Planten | Tuininrichting | Tuinontwerp
Artikelnummer T599
Informatie 1994-Nederlands-Hardback-Geheel in kleur-ISBN 9789036609340

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: