Welkom bij Media Boekservice

Creatieve Ideeën voor kleine tuinen

De tuin is tegenwoordig steeds meer een verlengstuk van je woning, een buitenruimte om in te wonen. Net als bij de inrichting van je huis is het een uitdaging om deze extra woonruimte naar je eigen en persoonlijke smaak in te richten.
Creatieve ideeën voor kleine tuinen laat zien dat je van een kleine of middelgrote tuin een bijzondere omgeving kunt maken waarin je je thuisvoelt. Vier trendy tuinstijlen zijn helemaal uitgewerkt: de woonkamer buiten, de natuurlijke tuin, de moderne tuin en de buitenlandse tuin. De mooiste tuinen van bekende tuinontwerpers, compleet met uitgebreide plattegronden, geven je volop inspiratie. Ze worden aangevuld met foto's van andere eigentijdse tuinen en orginele ideeën voor de juiste beplanting. Kortom, hét boek voor heerlijk lang buiten genieten.
€ 17,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

De tuin is tegenwoordig steeds meer een verlengstuk van je woning, een buitenruimte om in te wonen. Net als bij de inrichting van je huis is het een uitdaging om deze extra woonruimte naar je eigen en persoonlijke smaak in te richten. Creatieve ideeën voor kleine tuinen laat zien dat je van een kleine of middelgrote tuin een bijzondere omgeving kunt maken waarin je je thuisvoelt. Vier trendy tuinstijlen zijn helemaal uitgewerkt: de woonkamer buiten, de natuurlijke tuin, de moderne tuin en de buitenlandse tuin. De mooiste tuinen van bekende tuinontwerpers, compleet met uitgebreide plattegronden, geven je volop inspiratie. Ze worden aangevuld met foto's van andere eigentijdse tuinen en orginele ideeën voor de juiste beplanting. Kortom, hét boek voor heerlijk lang buiten genieten.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN N/B
Aantal pagina's 160
Uitvoering Boek
Taal Nederlands
Jaar N/B
Kenmerken Tuinen & Planten | Tuininrichting | Tuinontwerp
Artikelnummer T1486
Informatie 2008-Nederland-paperback-21 x 24 cm-kleurenfoto's-665 gram

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: