Welkom bij Media Boekservice

Veldgids - Insecten

Ontdekken en herkennen
Dankzij deze praktische natuurgids leert u in een mum van tijd de insecten die u ziet in de tuin, in het park of tijdens een wandeling in de natuur herkennen en identificeren.
€ 13,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Een duidelijke onderverdeling, gebaseerd op kleuren en pictogrammen, in gemakkelijk te onderscheiden groepen: libellen, vlinders, sprinkhanen, kevers, enzovoort. - Een gedetailleerd portret van elk insect: specifieke uiterlijke kenmerken, de habitat en bijzondere wetenswaardigheden worden uitvoerig beschreven. - Voor elk insect vindt u in een maandoverzicht in welke periode u de meeste kans hebt om de volwassen dieren te zien. - Op de close-upfoto's kunt u de specifieke kenmerken van elk insect in detail bestuderen. Een grondig naslagwerk voor alle natuurliefhebbers die zich willen verdiepen in de wonderlijke wereld van de insecten!

Recensie(s)

Na een korte algemene inleiding over het uiterlijk van insecten, biedt deze veldgids de habitat, ontwikkeling en een kort beschrijvend portret van meer dan 200 insecten en geleedpotigen. De beschrijvingen zijn via een kleurcode met pictogram onderverdeeld in de belangrijkste, gemakkelijk van elkaar te onderscheiden, groepen. Bij ieder portretje staat een goede kleurenfoto van het insect, is de periode waarin waarnemingen mogelijk zijn, aangegeven en worden in eenvoudige taal uiterlijke kenmerken, het voorkomen en wetenswaardigheden beschreven. Voor beginners kan deze zakgids een hulpmiddel zijn om, vooral via bladeren en het bekijken van de foto's, een aantal insecten te leren kennen. Voor een natuurliefhebber met behoefte aan wat uitgebreidere informatie gaat dit boekje niet diep genoeg. Met een register; een inhoudsopgave ontbreekt.

Ing. A. de Vries-Boekestein

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789044732047
Aantal pagina's 156
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2012
Kenmerken Insecten | Gids
Artikelnummer DH724
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: