Welkom bij Media Boekservice

Suzie

de momenten van geluk en wanhoop rond de opvoeding van onze hond
We zouden de opvoeding heel anders gaan doen. En dan bedoel ik 'beter', natuurlijk. Want in de loop der jaren hebben we wel wat geleerd over hondenopvoeding bij het maken van de Dogtime dvd's, de video's over assistentiehonden en therapiehonden, en natuurlijk door onze vorige hond Lumi. Maar iedere hond, ieder dier, is een individu en dat is nu wel weer overtuigend bewezen. De eerste twee en een half jaar ging niet zonder slag of stoot, zal ik maar zeggen.
€ 19,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

We zijn niet van gisteren, dus we wisten heus wel dat het hebben van een pup weer veel van ons zou vragen. Maar goed, we waren nu met ons tweeën, omdat we nu allebei vanuit huis werken, en wij vinden een leven zonder hond geen leuk leven, dus we gingen ervoor.
We waren nog niet lang niet geheeld van het verdriet van het verlies van onze Lumi, maar lieve hondenvrienden verzekerden ons dat een pup de weg naar ons hart zou weten te vinden.  
 

 

 

 

Nestje en pupje werden heel zorgvuldig uitgekozen. En daar begonnen wij, vol goede moed en met al deze kennis op zak, aan dit nieuwe avontuur.  Wij gingen deze pup niet in haar ontwikkeling beknotten maar haar juist zoveel mogelijk de gelegenheid geven haar talenten te ontwikkelen en zo te mogen worden wie zij is. We zouden inzetten op het krijgen van een goede band en wederzijds vertrouwen. Dat is toch het allerbelangrijkste. Ons doel was om haar een leuk, interessant leven te geven. 
Ik wilde graag een vrolijke, vrije hond, een flierefluitster, en graag een beetje zelfstandig. Ton wilde graag een stoere hond om mee te werken.
En, heel belangrijk,  ze moest vooral gemakkelijk zijn (!!!).
Nou.... wat zal ik zeggen... dat hebben we (bijna) allemaal gekregen.

 

 

 

We kregen een hond die volop van het leven geniet, die aardig is naar hond en mens, een bron van vermaak zowel als ergernis; een moeders- maar misschien ietsjes meer vaderskindje; die heel goed weet wat zij wil, een fantastische communicator is die precies weet hoe ze dingen voor elkaar krijgt. 

 

Na een lange, drukke jeugd kunnen we nu met haar lezen en schrijven. We zijn ontzettend van haar gaan houden. Ze is een grote schat.
Suzie, 'onze jongste', is een volwaardig lid van de familie. 

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789082118926
Aantal pagina's 256
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2018
Kenmerken Honden | Opvoeding | Witte Herdershond
Artikelnummer HO6214
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: