Welkom bij Media Boekservice

Stapelgek van paarden

Hét kadoboek voor paardengekken + gratis CD met paardenliedjes!

‘De columns van M.K. de Manvan zijn zo treffend geschreven, dat je bij het lezen van de eerste zin al een brede lach op je gezicht hebt… om niet zelden aan het einde van de tekst er buikpijn van het lachen aan over te houden.’


Dorien van Dijk, hoofdredacteur Bit Magazine.

€ 19,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Toen M.K. de Manvan voor het altaar ‘ja’ zei tegen een paardenvrouw, kon hij niet bevroeden hoe zijn leven zou veranderen. Sindsdien krijgt hij nachtmerries over het aanschaffen van paarden, assisteert hij manmoedig op wedstrijden en glibbert hij met kruiwagens over de mestbult, terwijl het paardrijden zelf hem nog niet zo wil lukken.
Gelukkig beschikt M.K. de Manvan het vermogen om op humoristische wijze te beschrijven over hoe het is om te leven met een paardengek in huis. Columns die alle paardenvrouwen en hun echtgenoten een spiegel voorhouden.

Een gedeelte van de columns in Knettergek met Paarden verscheen eerder in Bit Magazine. In dit boek leeft M.K. de Manvan zich ook uit op vrolijke paardengedichten, hippische liedjes en equitweets met een kwinkslag.

Stapelgek van Paarden is het derde boek van M.K. de Manvan. Eerder verschenen Gek van Paarden en Knettergek van Paarden. Deze titels zijn niet meer in boekvorm verkrijgbaar.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789082109528
Aantal pagina's 88
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2017
Kenmerken Paarden | Kadoboek - Humor
Artikelnummer PA4917
Informatie Met prachtige cartoons

Beoordelen

Klantenreviews (1)

Lachen om paardengekteReview door Mieke
Waardering
Grappige anekdotes, heel herkenbaar voor iedereen die met een paardengek moet leven en voor de paardengek zelf. Ook het dressuurwereldje wordt scherp geobserveerd door M.K. de Manvan. Je ziet het allemaal zó voor je!
De anekdotes worden afgewisseld met equitweets, kleine treffende rijmpjes over alles wat met paarden te maken heeft. En als extra bonus een CD met 5 paardenliedjes met grappige en ontroerende teksten, geschreven en uitgevoerd door de schrijver.
Kortom, voor alle paardengekken en hun omgeving een geweldig cadeauboek, dat ook nog eens mooi is uitgevoerd. (Geplaatst op 21-09-2017)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren