Welkom bij Media Boekservice

Roofvogels van Europa

Geheel vernieuwde uitgave
Roofvogels van Europa van Theodor Mets en Daniel Schmidt is het meest uitgebreide naslagwerk over de 45 soorten roofvogels die in Europa voorkomen.
€ 32,50
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Kenmerken, verspreiding, habitat, populatie, territorium, gedrag, geluid, voedsel, voortplanting: alles komt tot in detail aan bod. Met meer dan 700 verhelderende illustraties en schitterende kleurenfoto's voor herkenning en determinatie. Hij is speciaal voor Nederland en Vlaanderen bewerkt en geactualiseerd. Deze herziene editie heeft een handzame integraalband. Een must have voor alle vogelliefhebbers en roofvogeldeskundigen.

Recensie(s)

Een gids voor alle 38 in Europa broedende soorten roofvogels. Na een algemeen gedeelte wordt elke soort in 2-4 pagina's besproken. Daarin worden op een duidelijke manier ondermeer uiterlijke kenmerken, geluid, gedrag, verspreiding, territorium, voortplanting en trek behandeld. Elke soortbespreking is goed geïllustreerd met tenminste één kleurenfoto en verschillende pentekeningen. Bovendien worden op enkele aparte pagina's nog eens gekleurde vliegbeelden van alle soorten weergegeven. Een goede gids voor een beperkte, maar populaire, groep vogels.
(Biblion recensie, Herman van der Meer.)

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789021565484
Aantal pagina's 400
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2017
Kenmerken Vogels in de natuur | Roofvogels
Artikelnummer VN517
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: