Welkom bij Media Boekservice

Rijkunst - de zit in de basis

W.O.W! Rijden op een beloning
Heldere handvatten en toegankelijke illustraties voor het ontwikkelen van een functionele zit en het tijdens training respecteren van de 10 punten (arbeidsvoorwaarden) voor ‘Welzijn Onder Werktijd’.
€22.50
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Wil je een happy atleet? Dan is de 4e herziene en uitgebreide herdruk van ‘Rijkunst – de zit in de basis & W.O.W! Rijden op een beloning’ van Anne Muller een aanrader. Daarin is de inhoud van Akasha’s eerste boek ‘Rijkunst’ verwerkt met als toevoeging het boekdeel ‘W.O.W! Rijden op een beloning’.

Het Rijkunst-deel staat boordevol oefeningen, tips en adviezen. Anne Muller hanteert als uitgangspunt dat je door middel van lichaamstaal in houding, beweging en attitude kunt leren een paard leiding te geven.

Het toegevoegde boekdeel van deze dubbeluitgave bevat heldere handvatten en toegankelijke illustraties voor het werken met de 10 punten voor W.O.W. ‘Welzijn Onder Werktijd’. Anne Muller en Machteld van Dierendonck maken het begin van werken met wetenschappelijke inzichten kinderlijk eenvoudig. Ze leggen aan de hand van de 10 principes onder andere uit hoe een paard kan begrijpen wat je bedoelt. Hoe zie je of een paard jouw aanwijzing snapt? Waar heeft een paard absoluut wel of niet het verstandelijke vermogen voor? Ga rijden met de nadruk op beloning en werk met de 10 punten van W.O.W!

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789056000233
Number of pages 192
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2018
Characteristics Paarden | Dressuur | Rijkunst
Article no. PA4993-AM
Information Dubbel uitgave

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register