Welkom bij Media Boekservice

Paardenkracht*

een verhaal over dromen, groei, verlies en vrijheid
Mieke is vanaf haar jeugd gefascineerd door paarden. Deze mooie dieren vervullen een hoofdrol in dit boek, maar haar levensverhaal gaat over veel meer. Haar jeugd bracht zij door met haar ouders en twee zussen. Pas later in haar leven kiest zij haar eigen weg. Een zoektocht met –letterlijk– vallen en opstaan naar haar verleden en identiteit die haar uiteindelijk in conflict zal brengen met haar familie. Een verhaal over hoop, veerkracht, grenzen en levenslust met spiritualiteit als telkens terugkerend thema. Een inspirerende reis die de lezer naar de Achterhoek én IJsland brengt.
€ 20,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Een verhaal over dromen, groei, verlies en vrijheid. Ik ben vanaf mijn jeugd gefascineerd door paarden. Pas op 51-jarige leeftijd gebeurde dat waar ik altijd van had gedroomd maar waar ik al lang niet meer in geloofde: ik kreeg een eigen paard. Een 12-jarige eigenwijze IJslandse merrie, Hafdis.

Al gauw bleek zij een heel ander paard te zijn dan ik dacht ten tijde van de aankoop. Niet toevallig kwam zij op het moment waarop de relatie met mijn familie ingrijpend veranderde. Zij bleek een grote steun op de moeilijke weg die ik moest gaan. Zij hield mij op mijn pad, ze leerde mij lessen en gaf mij kracht… paardenkracht.

Ik besloot er een boek over te schrijven. Het werd een bijzonder reis: een proces van bewustwording, verwerking en heling.

Paarden spelen een hoofdrol in mijn boek, maar mijn verhaal gaat over veel meer, waarbij psychologie en spiritualiteit steeds terugkerende thema’s zijn. Van een natuurgenezer tot een heks, van iemand met een telepathische gave tot een craniosacraal therapeut… allemaal kruisten ze mijn pad en allemaal komen ze aan bod in het boek.

De illustraties zijn ook van mijn hand.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789463891714
Aantal pagina's 208
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2019
Kenmerken Paarden | Verhaal | Literaire non-fictie | Telepathie
Artikelnummer PA5108
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren