Welkom bij Media Boekservice

Sale

God van de dieren

Een meisje wordt dood aangetroffen in een kanaal. Haar naam is Polly Cain, een klasgenootje van de twaalfjarige hoofdpersoon Alice Winston. Alice moet zich staande zien te houden in een gezin dat veel problemen kent: haar oudere zus Nona is ervandoor gegaan met een rodeorijder, haar moeder heeft zich teruggetrokken op haar kamer en haar vader probeert uit alle macht zijn paardenfokkerij draaiende te houden.
Tijdens de heetste zomer in vijftien jaar en geconfronteerd met stapels rekeningen nemen de Winstons noodgedwongen de paarden van rijke buren in hun stallen op. Alice maakt kennis met de macht en zekerheid die afkomst en welstand bieden. En omdat niemand zich om haar lijkt te bekommeren, knoopt ze een gevaarlijke vriendschap aan met een van haar leraren op school. Ze wordt meegesleept in een volwassen wereld vol geheimen, harde waarheden en nog hardere gevolgen. Maar als de regen een eind maakt aan de zomer, leidt Alice’ keuze tot verraad – en een schokkende, gewelddadige reeks gebeurtenissen verandert het leven van het gezin voorgoed.

God van de dieren is een meeslepend debuut dat niet alleen de complexiteit van liefde, verlies en menselijke relaties vaardig en ontroerend weet te vangen, maar ook de sterke band die er bestaat tussen mens en dier.

‘Kyle is een echte ontdekking en haar boek een fantastische leeservaring.’ Andrew Sean Greer, auteur van de internationale bestseller De bekentenissen van Max Tivoli

Regular Price: €12.50

Special Price €9.99

Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Een meisje wordt dood aangetroffen in een kanaal. Haar naam is Polly Cain, een klasgenootje van de twaalfjarige hoofdpersoon Alice Winston. Alice moet zich staande zien te houden in een gezin dat veel problemen kent: haar oudere zus Nona is ervandoor gegaan met een rodeorijder, haar moeder heeft zich teruggetrokken op haar kamer en haar vader probeert uit alle macht zijn paardenfokkerij draaiende te houden. Tijdens de heetste zomer in vijftien jaar en geconfronteerd met stapels rekeningen nemen de Winstons noodgedwongen de paarden van rijke buren in hun stallen op. Alice maakt kennis met de macht en zekerheid die afkomst en welstand bieden. En omdat niemand zich om haar lijkt te bekommeren, knoopt ze een gevaarlijke vriendschap aan met een van haar leraren op school. Ze wordt meegesleept in een volwassen wereld vol geheimen, harde waarheden en nog hardere gevolgen. Maar als de regen een eind maakt aan de zomer, leidt Alice’ keuze tot verraad – en een schokkende, gewelddadige reeks gebeurtenissen verandert het leven van het gezin voorgoed. God van de dieren is een meeslepend debuut dat niet alleen de complexiteit van liefde, verlies en menselijke relaties vaardig en ontroerend weet te vangen, maar ook de sterke band die er bestaat tussen mens en dier. ‘Kyle is een echte ontdekking en haar boek een fantastische leeservaring.’ Andrew Sean Greer, auteur van de internationale bestseller De bekentenissen van Max Tivoli

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789046804209
Number of pages 368
Version Paperback
Language Dutch
Year 2008
Characteristics opruimingsboeken
Article no. PA3528
Information 3e druk paperback met flappen-oorspronkelijke titel The God of Animals-13,5 x 21 cm

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)