Welkom bij Media Boekservice

Leren met Leo

het leukste ponyboek
In Leren met Leo maak je kennis met Leo. Hij vertelt je hoe hij een stoere pony geworden is, die (bijna) nergens van schrikt. Door zijn verhalen leer je pony’s en paarden beter begrijpen. Naast Leo’s verhalen bevat dit boek veel informatie over het gedrag van pony’s en paarden. Leren met Leo is een superleuk boek voor iedereen die wil leren hoe je goed kunt omgaan met paarden, en die ook zelf graag aan de slag gaat!
€ 18,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

In Leren met Leo maak je kennis met Leo. Dit leukste ponyboek bevat veel schitterende kleurenfoto's en grappige cartoons. Leo vertelt je hoe hij een stoere pony geworden is, die (bijna) nergens van schrikt. Door zijn verhalen leer je pony’s en paarden beter begrijpen. Naast Leo’s verhalen bevat dit boek veel informatie over het gedrag van pony’s en paarden. Je leert bijvoorbeeld hoe ze leven, hoe ze met elkaar praten, en waarom ze soms schrikken. Daarnaast vind je in dit boek oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan om pony’s wat stoerder te maken. Leren met Leo is een superleuk boek voor iedereen die wil leren hoe je goed kunt omgaan met paarden, en die ook zelf graag aan de slag gaat! Annemarie van der Toorn en Esther van der Graaff werken al jaren samen om kinderen en volwassenen van alles te leren over pony’s en paarden. Ze leren je bijvoorbeeld hoe je het beste met ze om kunt gaan als ze schrikken, boos worden of iets niet goed begrijpen. Daarnaast organiseren ze een erkende opleiding tot Instructeur Paard en Gedrag, schrijven boeken, maken documentaires en geven cursussen.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789056000219
Aantal pagina's 104
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2016
Kenmerken Paarden | Omgang | Verzorging | Rijden
Artikelnummer PA4750
Informatie geheel in kleur met heel veel kleurenfoto's en leuke cartoons

Beoordelen

Klantenreviews (1)

Informatief, verzorgd boek voor paarden-ponyliefhebbersReview door NBD Biblion, drs. A. ten Bruggecate
Waardering
Pony Leo staat centraal in zes hoofdstukken met informatie over dagritme, vluchtgedrag, zintuigen, communiceren en gezondheid van paarden en pony's. Ook komen verschillende trainingsmethoden aan bod. De praktische informatie wordt afgewisseld met verhalen waarin Leo zelf (als ik-figuur) aan het woord is; hij vertelt wat hij leert, waardoor hij uiteindelijk een berijdbare pony wordt. De informatie is aantrekkelijk gepresenteerd door de toegankelijke schrijfstijl en veel mooie kleurenfoto’s. De trainingsmethoden bestaan uitsluitend uit grondwerk: de ruiter laat het paard meelopen of stuurt het langs obstakels. Annemarie van der Toorn heeft jarenlange ervaring met deze trainingsmethoden die gebaseerd zijn op vertrouwen tussen paard en begeleider. De training wordt duidelijk stap-voor-stap uitgelegd met ondersteuning van veel kleurenfoto’s en enkele cartoons. In de royaal gedrukte tekst, in verschillende kleuren, staan omkaderde tips die dieper op een onderwerp ingaan. De bladspiegel doet vrij vol aan. Dit informatieve, verzorgde boek is mede door de andere invalshoek heel geschikt voor paarden- /ponyliefhebbers vanaf ca. 10 jaar.

Recensent: Drs. A. ten Bruggencate
NBD Biblion
april 2017
(Geplaatst op 04-05-2017)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: