Welkom bij Media Boekservice

Een nieuw begin (deel 1)

De succesvolle jeugdboeken van Lauren Brooke lagen aan de basis van deze meeslepende serie over Paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden. Amy is een paardenfluisteraar, net als haar moeder. samen met haar zus Lou en opa Jack vecht ze om de droom van Heartland levend te houden...

Amy en haar moeder redden een mishandeld paard. Tijdens de reddingsactie breekt een storm uit. Amy's moeder raakt de controle over het stuur kwijt. Ze is op slag dood. Amy wordt wakker in het ziekenhuis, vol verdriet en schuldgevoel. Maar al snel groeit het besef dat het voortbestaan van Heartland in gevaar komt als Amy en Lou niet snel handelen. Maar kan de paardenranch zel zonder de bijzondere gave van hun moeder?
€ 9,00
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

De succesvolle jeugdboeken van Lauren Brooke lagen aan de basis van deze meeslepende serie over Paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden. Amy is een paardenfluisteraar, net als haar moeder. samen met haar zus Lou en opa Jack vecht ze om de droom van Heartland levend te houden... Amy en haar moeder redden een mishandeld paard. Tijdens de reddingsactie breekt een storm uit. Amy's moeder raakt de controle over het stuur kwijt. Ze is op slag dood. Amy wordt wakker in het ziekenhuis, vol verdriet en schuldgevoel. Maar al snel groeit het besef dat het voortbestaan van Heartland in gevaar komt als Amy en Lou niet snel handelen. Maar kan de paardenranch zel zonder de bijzondere gave van hun moeder?

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN Nee
Taal Engels
Uitvoering DVD
Jaar Nee
Kenmerken Horses dutch | Children's books | Heartland
Artikelnummer VP139
Informatie 2011-Engels gesproken en Nederlands ondertiteld-Speelduur 173 minuten (4 afleveringen)-Leeftijd 9+

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: