Welkom bij Media Boekservice

Paarden trainen vanaf de grond

In dit boek lees je alles over trainingstechnieken vanaf de grond. Hoe verbeter je de communicatie met je paard en hoe leert hij nu eigenlijk?
€21.95
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Je leert hoe je het atletisch vermogen, de coördinatie en het zelfvertrouwen van je paard kunt vergroten d.m.v. technieken als werk aan de hand en obstakeltraining.

Dit boek staat vol trainingsvormen die geschikt zijn voor elk soort paard, groot of klein, jong of oud. Maar ze zijn ook zeer praktisch in specifieke situaties, zoals bij het beleren of revalideren van paarden. Door de uitgebreide achtergrondinformatie over gedrag en leerprocessen weet je niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je de training het best kunt opbouwen om tot een optimaal resultaat te komen.

Het maken van connectie met je paard, in combinatie met gerichte aandacht, intentie en feeling maken je tot een betere trainer en zorgen ervoor dat de training een positieve vibe krijgt op basis van motivatie en bekrachtiging.

LISANNE THOMAS is ruim twintig jaar werkzaam als trainer, auteur en opleider, waarbij zij zich binnen haar bedrijf Indigo Horsetraining heeft gespecialiseerd in biomechanica en paardengedrag. Zij streeft naar een verantwoorde trainingsopbouw op basis van een goede relatie met het paard.

Het uitgangspunt is het tot bloei laten komen van elk individueel paard met respect voor zijn begrenzingen. In 2015 is zij gestart met het aanbieden van een erkende
opleiding tot trainer/instructeur onder de naam LAKB. Haar missie: training opnieuw in dienst van het paard stellen en niet andersom.

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789492284204
Number of pages 152
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2021
Characteristics Paarden | Grondwerk | Werken aan de hand
Article no. PA5401
Information No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)