Welkom bij Media Boekservice

Paarden gymnastiseren aan de hand

Praktijkboek met 40 oefeningen
De basis van grondwerk - Buigoefeningen - Verzamelen - Zijgangen. Piaffe, Passage, Spaanse stap, galop
€27.99
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Tijdens haar loop- en paardentrainingscarrière heeft Kathrin Roida geleidelijk een diepe waardering gekregen voor de voordelen van gymnastiekoefeningen, vooral die oefeningen die vanaf de grond aan het paard kunnen worden geleerd.

"Deze training is lang gebruikt om het dressuurpaard te helpen ontwikkelen, zijn lichaam soepeler te maken en tegelijkertijd zijn geest klaar te maken om de bewegingen te begrijpen die uiteindelijk onder het zadel te verwachten zijn.

Roida vertrouwt op deze technieken bij het werken met jonge paarden, die ze voorbereidt op een training onder het zadel met oefeningen die voor het eerst op de grond zijn geleerd, het evenwicht verbetert en het vertrouwen vergroot.

Roida maakt ook gebruik van in-hand technieken om de training van het volledig geschoolde rijpaard te variëren en om problemen op te lossen die mogelijk veiliger vanuit de grond worden behandeld. In dit boek beschrijft ze haar methoden, waarbij ze de verhalen deelt van een aantal paarden van verschillende leeftijden, rassen en trainingsachtergronden, en de stappen demonstreert om ze te onderwijzen: schouder binnenwaarts, travers, renvers, pirouettes, half-pass, piaffe, passage, galop, de Spaanse pas en nog veel meer.

Door haar zorgvuldige aandacht voor wat het beste is voor het paard, zorgt ervoor dat niet alleen de lessen resulteren in een paard dat gezond is in het lichaam, maar ook dat gezond is en gelukkig in zijn werk.

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789056000264
Number of pages 144
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2019
Characteristics Paarden | Dressuur | Training aan de hand
Article no. PA5075
Information 24,6 x 17,4 x 1,7 cm - 214 Kleurenfoto's

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)