Welkom bij Media Boekservice

Mijn naam is Morgen

Mijn naam is Morgen van Damian Dibben is een onweerstaanbare historische roman over een hond op zoek naar zijn baas.
€ 21,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Een weergaloos verhaal over de onverwoestbare band tussen mens en dier. 
De oude hond Morgen is op zoek naar zijn verdwenen baas. Zijn avonturen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo. Een duizelingwekkende reis die je meeneemt door tijd en ruimte. Een must voor alle hondenliefhebbers!

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789026342141
Aantal pagina's 336
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2018
Kenmerken Honden | Historische roman
Artikelnummer HO6224
Informatie 21,5 x 13,6 x 2,8 cm

Beoordelen

Klantenreviews (2)

Mooi boekReview door Peter
Waardering
Mooi boek, een meeslepend verhaal. (Geplaatst op 13-12-2018)
Laat je meezuigen in de geschiedenis! Review door Judith Lissenberg
Waardering
Als in de geschiedenis afgestudeerde hondenliefhebber werd ik erg blij van ‘Mijn naam is Morgen’, een roman van de Londense scenarioschrijver Damian Dibben waarin hond en historie samenkomen. ‘Mijn naam is Morgen’ neemt je mee op een eeuwenlange historische reis door Europa, waarbij je heen en weer door de tijd gaat. Je wordt meegezogen in een soms zoete, maar vaak ook zwarte geschiedenis, verteld door een 217 jaar oude hond.

Dit boek moet het niet zozeer hebben van ijzersterke plotwendingen, maar vooral van de sfeer die wordt neergezet. De hond, zorgzaam en lief, is jarenlang op zoek naar zijn verdwenen baas. ‘Hoe zou mijn baasje er nu uitzien? Is hij veranderd? Ruikt hij nog hetzelfde? Middernacht in een hoog woud, stijf perkamentpapier en een vleugje hars.’ Hij houdt zich vast aan die geuren, en aan de laatste woorden die tegen hem werden gesproken: ‘Mochten we elkaar kwijtraken, kampioen van me, wacht dan op de trap op me. Gewoon hier, bij de deur.’

Het verhaal voert je van paleizen naar slagvelden. Er zit iets in van ‘Niemand is onsterfelijk’ van Simone de Beauvoir en Vilder, de bad guy in het boek, doet een beetje denken aan Voldemort van Harry Potter. Meer verklappen zou zonde zijn. ‘Mijn naam is Morgen’ is een geschiedenis om lekker op de bank in weg te zakken. (Geplaatst op 13-12-2018)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: