Welkom bij Media Boekservice

Met passie en penseel

Een prachtig boek gevuld met de meest uiteenlopende natuurschilderingen van Hans Bulder. De natuur van de Veluwe die Hans al jong raakte, zie je veel terug. Laat je meeslepen in zijn ongekende liefde voor de natuur en lees daarnaast de interessante stukjes met achtergrondinformatie over een aantal van zijn werken.
€ 24,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

In 'Met penseel en passie' zie je hoe beroepskunstschilder Hans Bulder zijn liefde en passie voor de (Veluwse) natuur en haar dieren heeft omgezet in schilderijen. Jarenlang observeerde Bulder herten, reeën, wilde zwijnen, vossen en veel vogelsoorten.

Hij heeft onnoemelijk veel zwerftochten in binnen- en buitenland ondernomen om de natuur en haar bewoners goed te leren kennen. De schilderijen van Hans zijn realistisch en fijn geschilderd met olieverf op linnen en paneel. 
Al op jonge leeftijd zette Hans Bulder zijn geliefde wild op doek. Door de deskundige inbreng van zijn vader, die ook kunstschilder was, kon Hans zich snel ontwikkelen in het schilderen met olieverf. In 1977 werd hij beroepskunstschilder. Tentoonstellingen volgden elkaar op en zijn werken zwierven uit over grote delen van Europa en later ook over de wereld.

Mensen als Z.K.H. prins Bernard, ex-minister-president Ernst Albrecht van Niedersachsen en de sultan van Oman waren en zijn in het bezit van enkele werken van Hans Bulder. Naast het schilderen van wildlife, schildert Hans ook stillevens, huisdieren en zo nu en dan portretten. Verder geeft Hans ook olieverfschilderlessen aan leerlingen waarmee hij zijn passie voor het schilderen deelt.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789492500922
Aantal pagina's 160
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2018
Kenmerken Natuur | Schilderen | Hans Bulder
Artikelnummer DH925
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: