Welkom bij Media Boekservice

Managen als een ruiter

Leiding geven is net paardrijden - 21 leidprincipes
Het werd niet eerder zo helder uitgediept: de parallellen tussen leidinggeven en paardrijden. Wat werkt nou echt en waarom?
Dat vaak subtiele samenspel tussen ruiter en paard, als metafoor voor wel en wee op de werkvloer, maakt het proces van leidinggeven visueel inzichtelijk.
€ 19,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Leiding geven hoe doe je dat? Zo, dat het als vanzelf gaat, fijn teamwork is en ook nog scoort? Dat leer je niet zomaar. Het is vaak vallen en opstaan. Wat helpt, is om het eens van een heel andere kant te bekijken. Tijdens haar jaren als hoofdredacteur en leidinggevende van teams kritische professionals, deed Tineke Verhoeven inspiratie op bij haar paardrijlessen. Ze verzamelde waardevolle tips van ervaren ruiters en kwam tot nieuwe inzichten: wat werkt echt?

In Managen als een ruiter combineert zij openhartig haar eigen, soms harde leermomenten als hoofdredacteur én als 'blijde rijder' met een heldere selectie adviezen van managers en topruiters. Duidelijke voorbeelden uit de praktijk van het paardrijden maken inzichtelijk hoe je met minder inspanning meer effect bereikt, ook als het lastig wordt!

Tineke Verhoeven noteerde 21 geheime kneepjes van het ruitervak die je bijna 1-op-1 kunt toepassen in je eigen baan: 'Leiden moet je in aanleg kunnen, en willen. Maar leuker en beter leiden, kun je leren.'

Inspirerend, motiverend en verrassend.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789464066555
Aantal pagina's 184
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2021
Kenmerken Paarden | paardrijden | leidinggeven | managen
Artikelnummer PA5388
Informatie 3 kleuren foto's

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Dog Mom

Dog Mom

€ 12,99