Welkom bij Media Boekservice

Mama's laatste omhelzing*

Over emoties bij dieren en wat ze ons zeggen over onszelf

In "Mama's laatste omhelzing' richt Frans de Waal zich op het rijke emotionele leven van dieren. Het boek opent met het dramatische afscheid in Burgers' Zoo tussen Mama, een stervende 59-jarige chimpansee, en Jan van Hooff, de bekende hoogleraar biologie. Hun laatste ontmoeting werd gefilmd en vervolgens door miljoenen mensen bekeken. 

€ 24,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Na zijn succesvolle boek "Zijn we slim genoeg om te weten hoe slim dieren zijn?', brengt de Waal met "Mama's laatste omhelzing' onder de aandacht dat mensen ook emotioneel meer verwant zijn aan dieren dan we denken.

Frans de Waal interpreteert gezichtsuitdrukkingen en vertelt over de emotionele kanten van dierlijke én menselijke omgangsvormen. Hij ziet geen fundamenteel verschil tussen dierlijke en menselijke emoties en bespreekt de gevolgen van deze visie voor de manier waarop we met dieren omgaan. Dankzij de vele voorbeelden en de heldere taal van De Waal is "Mama's laatste omhelzing' niet alleen een feest om te lezen, maar verandert het ook voorgoed onze kijk op het gevoelsleven van dieren.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789045034294
Aantal pagina's 365
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2019
Kenmerken Diverse (huis-) dieren | Emoties
Artikelnummer DH1003
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren