Welkom bij Media Boekservice

Lappi en het meisje

Met ‘Lappi en het meisje’ maakten Judith Lissenberg en Suzanne Huijs een dijk van een kinderboek waar ze al hun creativiteit en liefde in stopten. Kinderen kunnen dit lees- en beleefboek zelf lezen, of aan iemand voorlezen. Ze kunnen het zelfs voorlezen aan een hond of, sterker nog, een hond leren lezen!
Het is ook voor grote mensen een heerlijk boek, en heel geschikt voor voorleesprojecten. ‘Lappi en het meisje’ is een geweldig cadeautje voor iedereen die van honden houdt.

€ 24,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Vol leuke dingen Het boek gaat over hond Lappi en het meisje, en over vriendjes worden en leuke dingen doen met honden. In een lantaarnpaal veranderen, sneeuw maken, je eigen droomhond ontwerpen en woorden verzamelen: in dit supertoffe boek kan dat allemaal.

Jong én oud Het boek is ook bij uitstek geschikt voor iedereen die met honden en/of kinderen werkt, zoals leerkrachten, coaches en hondenscholen. En delen zijn geschikt om samen met ouderen jeugdherinneringen op te halen of door kleinkinderen te laten voorlezen aan hun opa of oma. ‘Lappi en het meisje’ biedt allerlei aanknopingspunten voor mooie gesprekken met kinderen en ouderen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook gewoon lekker ongecompliceerd van het verhaal genieten.


Over de makers:

Judith Lissenberg uit Zaltbommel is een landelijk bekende schrijver en hondentrainer (www. hierwaakik.nl). Ze speelt graag met woorden en met honden. Haar eigen hond Lappi speelt de hoofdrol in dit boek! Suzanne Huijs woont in Beusichem, werkt met honden en is kunstenaar, illustrator en meer (www.suzannehuijs.nl). Ze houdt net als Judith van honden, mensen en van mooie dingen maken.

Hallo kinderen!

Dit is een boek over Lappi en het meisje.

Het gaat over leuke dingen doen met honden.

Over knuffelen en snuffelen.

Over lantaarnpalen en sneeuwvlokjes.

Het is een boek speciaal voor jou. Je kunt dit boek zelf lezen, maar ook aan iemand voorlezen. Je kunt het zelfs voorlezen aan je hond!

Hallo grote mensen!

Dit is een lees- en beleefboek voor kinderen. Maar eigenlijk ben je nooit te oud voor het verhaal van Lappi en het meisje. Testen of er nog een beetje kind in je schuilt? Raak dan met je neus de rode stip even aan. Maakt dat je aan het lachen? 

Dan is dit zeker een boek voor jou. ‘Lappi en het meisje’ is ook bij uitstek geschikt als lees- en voorleesboek voor iedereen die met honden en/of kinderen werkt, zoals leerkrachten, coaches en hondenscholen. 

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789083049403
Aantal pagina's 96
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2020
Kenmerken Honden | Kinderen | Verhaal | Voorlezen | Zelf lezen | Educatief
Artikelnummer HO6450
Informatie met rood leeslint - luxe uitvoering - tekeningen van Suzanne Huijs

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: