Welkom bij Media Boekservice

Knaagdieren, konijnen en fretten

Handboek en naslagwerk
De bekendste huisdieren, naast de hond en de kat, zijn wel het konijn en de cavia. Samen met de rat, de hamster en de muis worden ze liefdevol knagers genoemd. Dat mag, want ze knagen inderdaad. Het zijn echter niet allemaal knaagdieren. Het konijn behoort tot een hele andere familie.
€ 19,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Dit prachtig geïllustreerde boek staat boordevol van dit soort weetjes en heel veel nuttige, zinnige en amusante informatie.
Het boek behandelt de meeste als huisdier gehouden kleine zoogdieren. Dat zijn dus de konijnen, cavia’s, verschillende soorten hamsters en gerbils, muizen en ratten, eekhoornachtige maar ook fretten. U vindt er ook informatie over chinchilla’s, degoes, springmuizen, prairiehondjes en vliegende eekhoorns.

Dankzij de prachtige foto’s kunt u dit boek ook gebruiken om de verschillende kleine zoogdieren te leren kennen en herkennen. Bovendien wordt heel duidelijk getoond hoe mannetjes en vrouwtjes te onderscheiden zijn.

Dit boek is geschreven door keurmeester Anneke Vermeulen-Slik, al tientallen jaren een ware autoriteit op het gebied van knagers. Zij heeft al vele boeken en andere publicaties op haar naam en is adviseur van belangrijke organisaties. Aan dit boek hebben verder tal van andere experts meegewerkt.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789058216069
Aantal pagina's 176
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2008
Kenmerken Knaagdieren | Kleine Knaag-/ Roofdieren
Artikelnummer KN143
Informatie Geheel in kleur

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren