Welkom bij Media Boekservice

Kluiven uit de hemel*

Verdiep je relatie met je hond

In dit boek neemt Suzanne Clothier je mee op reis door haar leven en maakt ze je deelgenoot van haar vele ontmoetingen met dieren. 

€ 22,50
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

''Als honden konden bidden, zou het kluiven uit de hemel regenen.'' Door dit Turkse gezegde te gebruiken als titel van de oorspronkelijke Amerikaanse uitgave geeft Suzanne Clothier aan dat haar boek niet gaat over wat mensen hun hond kunnen leren, maar dat het perspectief van de hond de insteek is. Zij daagt mensen uit om dieper te gaan, om honden te zien als meer dan een verlengstuk van hun eigen wensen of behoeften. De relatie met een hond kan heel diep gaan, zelfs je leven veranderen en net zo krachtig zijn als de relatie met een mens.


Suzanne Clothier heeft het over haar engelen, gidsen, beschermers, jokers, schaduwen en spiegels, omdat dit de rollen zijn die de verschillende dieren voor haar hebben vervuld in de loop der tijd. Ze is ervan overtuigd dat in elke relatie tussen mens en dier twee zielen samenkomen en er over en weer lessen zijn te geven en te leren. Als je een relatie wilt die zo diep en intiem is dat je ziel ervan zingt, dan is die niet alleen gebouwd op goede informatie over hoe en waarom anderen zich gedragen zoals ze zich gedragen.

Inzicht in jezelf en wat jij inbrengt is ook noodzakelijk. Van alle geschenken die dieren ons kunnen bieden, is wellicht het grootste geschenk de kans om diep bij jezelf naar binnen te gaan. Zonder oordeel, zonder agenda, maar met een verbazingwekkend vermogen om te vergeven, zijn dieren de ideale gidsen voor ons innerlijke landschap. Een leven dat je samen met een dier leeft, heeft de kracht om ons meer mens en menselijker te laten worden. Onze ziel raakt er vol van en het beroert onvermijdelijk ook andere relaties. De magie ervan beïnvloedt ons hele leven.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789491557392
Aantal pagina's 319
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2019
Kenmerken Honden | Gedrag | Communicatie
Artikelnummer HO6351
Informatie vertaling van: Bones would rain from the sky

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Chandi

Chandi

€ 12,00
De hond als mens

De hond als mens

€ 14,95
Raadgever Honden

Raadgever Honden

€ 16,95
Honden Vraagbaak

Honden Vraagbaak

€ 19,90