Welkom bij Media Boekservice

Kijken door de ogen van het paard

Annemarie van der Toorn is een begrip in paardenminnend Nederland als het gaat om communicatie met, en het oplossen van uitdagend gedrag van paarden. Annemarie laat zien hoe je met paarden kunt werken door in te spelen op het natuurlijke gedrag en de taal van het paard. Consequent zijn en rustig in de omgang met het paard is hierbij essentieel. Het paard is immers van nature een prooidier en zal in eerste instantie vluchten als hij in het nauw komt. Bij deze prachtdieren heb je dus niets aan drukte en lawaai, duidelijkheid en rust is dan altijd de oplossing.


€ 24,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

In dit boek vertelt Annemarie over de instincten en bijbehorende reacties van het paard. Kennis die de paardenliefhebber kan helpen om zijn favoriete dier beter te begrijpen en verstaan. Daarna lees je in dit boek van alles over leervormen, zintuigen, communicatie en noodzakelijk leiderschap. Natuurlijk worden er ook tal van uitdagingen die Annemarie in haar dagelijks werk met paarden tegenkomt besproken. Stapsgewijs leert de lezer oplossingen te zoeken voor alle hindernissen die soms genomen moeten worden om te komen tot een plezierige en veilige samenwerking met het paard. Diverse anekdotes over grappige, bizarre en bijzondere praktijkervaringen, zorgen daarbij voor de nodige humor.

In dit boek neemt Annemarie de lezer mee in de wereld en het hoofd van het paard. Kijkend door de ogen van het paard, en redenerend vanuit het paardeninstinct komt ze tot oplossingen voor veel miscommunicatie en uitdagingen. Of beter nog, je kunt leren om ze te voorkomen. Het boek kan helpen om de relatie tussen jou en je paard te verbeteren.

Inhoudsopgave:
-Hoofdstuk 1 Het paard
-Hoofdstuk 2 Goed voelen
-Hoofdstuk 3 Leren
-Hoofdstuk 4 Duidelijkheid
-Hoofdstuk 5 Uitdagingen

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789056000165
Aantal pagina's 193
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2016
Kenmerken Paarden | Riding en Horsemanship
Artikelnummer PA4023
Informatie veel kleurenfoto's en illustraties

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Dressuur

Dressuur

€ 29,99
Paard praat met mij!

Paard praat met mij!

Normale prijs: € 19,99

Aanbieding € 15,00

Rijkunst - zit in de basis

Rijkunst - zit in de basis

1 review(s)
€ 22,50