Welkom bij Media Boekservice

Katten en Kittens

Handboek en naslaggids

Dit boek beschrijft en portretteert katten en kittens in woord en beeld. Het is bestemd voor elke katteneigenaar en het geeft specifieke en belangrijke informatie over het gedrag, de gezondheid, de rassen, de voeding, de verzorging, de voortplanting en de geboorte. De biologische en medische aspecten worden ruimschoots belicht, waardoor u bijvoorbeeld bij een bezoek aan de dierenarts beslagen ten ijs komt, maar ook ná een bezoek aan de dierenarts een en ander nog eens rustig kunt nalezen. 

€14.95
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Verschijnselen, diagnose en behandeling komen aan de orde. De informaite in dit boek is geschikt voor de minder ervaren kattenliefhebbers die meer willen weten over hun kat, als ook voor de meer gevorderde kattenkenners. De hoofdstukken over genetica en vacht doen uitvoerig uit de doeken hoe de verschillende kleuren en vachttypen vererven. Ook kan men nalezen hoe afwijkingen genetisch doorgegeven worden. Het hoofdstuk shows gaat dieper in op het deelnemen aan tentoonstellingen.

Hoe zitten de organisaties in elkaar, hoe verloopt een show en hoe kan men zich voorbereiden op een show. Het laatste deel van dit boek bevat een uitgebreid rassenoverzicht dat een goed beeld geeft van de verscheidenheid bij de keuze voor een raskat. Katten en Kittens is een zeer complete en informatieve uitgave geïllustreerd met veel prachtige foto's.

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789058216076
Number of pages 184
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2009
Characteristics Cats | General - Dutch
Article no. KA616
Information No

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)