Welkom bij Media Boekservice

Kalmerende signalen van paarden

Herkennen en toepassen
Dit praktische boek helpt je de lichamelijke signalen die paarden geven ten opzichte van hun omgeving te interpreteren en betekenis te geven.
€34.95
Order with Media Boekservice

Fast delivery

Call us for more information:

+31 (0)313-655575

Thé specialist in animal books

Product Description

Details

Deze signalen zijn vanzelfsprekend als paarden onderling met elkaar omgaan en communiceren, maar zijn soms zo subtiel dat mensen ze niet altijd opmerken.
Dit boek wil daar verandering in brengen, waardoor het paardenliefhebbers en professionals een unieke inkijk geeft in de wereld van het paard.

• Behelst gedetailleerde beschrijving van communicatieve signalen van paarden, waarbij de nadruk ligt op de kalmerende signalen.
• Bevat 275 foto's om de verschillende communicatieve signalen, gezichts- en lichaamskenmerken en gedragsreeksen inzichtelijk te maken.
• Biedt communicatieladders aan die laten zien hoe paarden reageren op stimuli in hun omgeving. Hierbij worden lichaamskenmerken en communicatieve signalen gelinkt aan ontspanning en de verschillende stadia van spanning.
• Bevat tips hoe je de kennis van de communicatieladders en kalmerende signalen gebruikt om de socialisatie, training en het welzijn van je paard te verbeteren.
• Linkt spanning die paarden ondergaan aan omgevingsstimuli, wat een waardevolle aanvulling is op het hedendaagse gebruikelijke klinische perspectief
Nadat je dit boek hebt gelezen, ben je beter in staat kalmerende signalen, overspronggedragingen, stress-signalen en afstandsvergrotende signalen te herkennen. Je schat beter in welke stimuli je paard wel of niet aankan. Dit stelt je in staat je paard te kalmeren voordat zijn spanning stijgt tot een oncontroleerbaar niveau.
Kalmerende Signalen van paarden is fascinerend en noodzakelijke kost voor iedere paarden-dierenarts, -assistent, -student, als ook paardeneigenaren en -trainers.

Additional Information

Additional Information

ISBN / EAN 9789492284150
Number of pages 192
Version Hardcover
Language Dutch
Year 2020
Characteristics Paarden | Signalen |
Article no. PA5280
Information met illustraties

Reviews

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register