Welkom bij Media Boekservice

Kalmerende signalen van paarden

Herkennen en toepassen
Dit praktische boek helpt je de lichamelijke signalen die paarden geven ten opzichte van hun omgeving te interpreteren en betekenis te geven.
€ 34,95
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Deze signalen zijn vanzelfsprekend als paarden onderling met elkaar omgaan en communiceren, maar zijn soms zo subtiel dat mensen ze niet altijd opmerken.
Dit boek wil daar verandering in brengen, waardoor het paardenliefhebbers en professionals een unieke inkijk geeft in de wereld van het paard.

• Behelst gedetailleerde beschrijving van communicatieve signalen van paarden, waarbij de nadruk ligt op de kalmerende signalen.
• Bevat 275 foto's om de verschillende communicatieve signalen, gezichts- en lichaamskenmerken en gedragsreeksen inzichtelijk te maken.
• Biedt communicatieladders aan die laten zien hoe paarden reageren op stimuli in hun omgeving. Hierbij worden lichaamskenmerken en communicatieve signalen gelinkt aan ontspanning en de verschillende stadia van spanning.
• Bevat tips hoe je de kennis van de communicatieladders en kalmerende signalen gebruikt om de socialisatie, training en het welzijn van je paard te verbeteren.
• Linkt spanning die paarden ondergaan aan omgevingsstimuli, wat een waardevolle aanvulling is op het hedendaagse gebruikelijke klinische perspectief
Nadat je dit boek hebt gelezen, ben je beter in staat kalmerende signalen, overspronggedragingen, stress-signalen en afstandsvergrotende signalen te herkennen. Je schat beter in welke stimuli je paard wel of niet aankan. Dit stelt je in staat je paard te kalmeren voordat zijn spanning stijgt tot een oncontroleerbaar niveau.
Kalmerende Signalen van paarden is fascinerend en noodzakelijke kost voor iedere paarden-dierenarts, -assistent, -student, als ook paardeneigenaren en -trainers.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789492284150
Aantal pagina's 192
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2020
Kenmerken Paarden | Signalen |
Artikelnummer PA5280
Informatie met illustraties

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: