Welkom bij Media Boekservice

Sale

Je pup is geen opwindspeeltje - Sleutelmomenten in de opvoeding van je hond

BESCHADIGD: KAFT IETS INGEDEUKT TIJDENS TRANSPORT. INHOUD PERFECT!

Zoek je een goed boek met info, weetjes en waarin je kennis kan opdoen omtrent socialisatie en opvoeding van je jonge hond / pup?


Wetenschappelijk toelichting omtrent wat er in dat hondenlijf gebeurt, hoe je de socialisatie aanpakt en ook trainingsstappenplannen !!!

Normale prijs: € 26,50

Aanbieding € 23,85

Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Jij en je hond hebben een unieke band.

Die gaat veel verder en dieper dan het gehoorzamen van signalen zoals "zit", "lig" of "af".

Net als jij heeft jouw hond heel specifieke vaardigheden, talenten en karaktertrekken. Wil je een opperbeste relatie met je pup opbouwen met oog voor zowel jouw eigen welzijn als dat van je hond, dan hou jij daar de sleutels voor in handen. Veel meer dan de klassieke training van "zit" en "lig", hoort daar het herkennen en erkennen van het sociaal talent en de individuele competenties van je hond bij. In Je pup is geen opwindspeeltje reikt Joke Monteny je de sleutels aan om van je pup het meest aangename gezelschap te maken in jouw gezin en onze maatschappij. Daarvoor combineert ze de meest recente wetenschappelijke inzichten met haar ervaring als begeleider van meer dan 1.500 gezinnen met honden.

Joke Monteny leidt het centrum Hond Inform waar ze eigenaars, trainers en fokkers professioneel begeleidt op vlak van socialisatie, opvoeding en training van honden.

Als doctor bio-ingenieur leidt ze aan de hogeschool Vives de onderzoeksgroep gedrag dier. Ze onderzoekt het sociaal gedrag van honden in relatie met mensen. Daarnaast doceert ze er ook ethologie en andere diergedrag gerelateerde vakken. Ze deelt haar wetenschappelijke en praktische inzichten op een toegankelijke manier, zoals in haar eerder verschenen succesboek Welkom Puppy (2017).

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789464440669
Aantal pagina's 248
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2021
Kenmerken Honden | Opvoeding | Puppies
Artikelnummer HO6585-Beschadigd
Informatie Afmeting: 24 x 17 x 1,5 cm - met illustraties in kleur

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Dog Mom

Dog Mom

€ 12,99