Welkom bij Media Boekservice

Izar, de Spaanse beauty

13e deel in de serie: Gouden Paarden
Izar is mooi en talentvol. Volgens de Spaanse doña Alvarez is hij zelfs het beste paard dat ze ooit gefokt heeft. Ze heeft hem daarom in training gegeven bij dressuurruiter Ignacio. Alvarez moet alleen maar lachen om Izars ongeduld en zijn overmaat aan energie, maar Ignacio wordt er wel eens moe van. Toch doet hij er alles aan om Izar op stal te houden, omdat hij het geld voor de training goed kan gebruiken. Het gaat mis als er geldeisers verschijnen.
€ 13,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Izar is gefokt door de bekende Spaanse paardenfokster Doña Alvarez. Ondanks zijn overmaat aan energie heeft Doña enorm veel vertrouwen in hem.

Zijn toekomst heeft een gouden randje. Tot alles misloopt en Izar iets verschrikkelijks meemaakt, wat bijna zijn dood betekent. Op het nippertje wordt hij gered, maar van zijn energie is niets over.

Eerst was hij niet te houden, maar nu is hij niet meer vooruit te branden. En dat betekent dat hij het ideale paard is voor Marit, die bang is geworden na een val. Maar wat als Marit hem zijn energie weet terug te geven?

Durft ze dan nog wel op hem te rijden?

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789020622454
Aantal pagina's 224
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2020
Kenmerken Paarden | Gouden Paarden | Christine Linneweever
Artikelnummer PA5340
Informatie leeftijd 10+

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren