Welkom bij Media Boekservice

Honden voor dummies

Voor dummies maken alles makkelijker!

Kies de juiste pup of hond bij jouw levensstijl, Houd je hond gezond, fit en verzorgd, Los veelvoorkomende gedragsproblemen eenvoudig op!

€ 29,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

De hondenwereld is uitgebreid en dit gemakkelijk te gebruiken boek helpt je je weg te vinden. Vergroot je kansen op succes met je huisdier door kennis over hoe je je hond opvoedt en hoe je met 'm samenleeft. Ontdek welk ras het beste bij jouw levensstijl past en of je beter een puppy of volwassen hond kunt nemen. Volgens bekroond auteur Gina Spadafori is vaak het gebrek aan de juiste informatie en niet het gebrek aan inspanning of zorg de reden voor tot mislukken gedoemde relaties tussen mens en viervoeter. Met haar hulp kun je veel leed vermijden. Honden voor Dummies zit boordevol met nuttige tip, adviezen, illustraties en foto's (zowel kleur als zwart-wit). Jij verdient een gezonde, gelukkige en goed gemanierde hond als metgezel en je zult het baasje zijn dat elke viervoeter wil en verdient: goed geïnformeerd, verantwoordelijk en liefdevol.


Gina Spadafori is bekroond veterinair medisch auteur. Zij werkt momenteel in het marketing- en communicatieteam van Nationwide Pet Insurance. Gina is de co-auteur van Katten voor Dummies en Birds For Dummies.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789045356556
Aantal pagina's 382
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands
Jaar 2020
Kenmerken Honden | Relatie | Gezondheid | Verzorging | Gedrag | Training
Artikelnummer HO6416
Informatie Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren