Welkom bij Media Boekservice

Het tropische aquarium

Hoe tovert u een lege 'glazen bak' om in een bloeiende onderwaterwereld? Het tropische aquarium is een praktische gids met foto's van de te volgen stappen. Creëer een prachtige zoetwaterwereld voor in uw huis.

De kern van dit boek is een uitgebreid fotografisch verhaal dat stapsgewijs de verschillende stadia volgt bij het installeren van een tropisch zoetwateraquarium.
€ 25,00
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Hoe tovert u een lege 'glazen bak' om in een bloeiende onderwaterwereld? Het tropische aquarium laat zien hoe u een tropisch aquarium creëert. De kern van dit boek is een uitgebreid fotografisch verhaal dat stapsgewijs de verschillende stadia volgt bij het installeren van een tropisch zoetwateraquarium. Deze praktische leidraad biedt van dag één tot week twaalf en verder een unieke kijk op de successen en problemen die zich aandienen bij het omtoveren van een lege glazen bak in een goed gedijende onderwaterwereld. Op voor de hand liggende punten langs dit tijdpad van praktische vorderingen zijn hoofdstukken opgenomen met beschrijvingen van aquariumplanten en -vissen. De nadruk wordt gelegd op de verklaring van de natuurlijke cycli en op de noodzaak van goede verzorging, liefde, creativiteit en technische vaardigheid om vissen met succes te houden. Deze uitgave is een herziene editie van Het tropische aquarium van week tot week met ISBN 978 90 5920 363 1.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789048313242
Aantal pagina's 208
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2016
Kenmerken Aquarium | Alles over het Aquarium |
Artikelnummer VI464
Informatie geheel in kleur

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: