Welkom bij Media Boekservice

Het renpaard dat niet wilde racen

Deel 1
Het grappigste paardenboek van het jaar! Door de beroemde Engelse journalist Clare Balding en bekende illustrator Tony Ross. Charlie en haar familie wonen op een koeienboerderij, maar dreigen te moeten verhuizen. Charlie weet dé oplossing voor de financiële zorgen: ze moeten een racepaard kopen en de plaatselijke derby winnen! Nobele Krijger is supersterk, fit en gezond. Er is alleen één probleempje... hij wil niet rennen. Charlie weet zeker dat Nobele Krijger een echte racekampioen is. Maar hoe kan ze dat bewijzen?
€ 13,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Charlie en haar familie wonen op een koeienboerderij, maar dreigen te moeten verhuizen. Charlie weet dé oplossing voor de financiële zorgen: ze moeten een racepaard kopen en de plaatselijke derby winnen! Nobele Krijger is supersterk, fit en gezond.

Er is alleen één probleempje... hij wil niet rennen. Of eigenlijk verzet hij nog geen stap zonder zijn beste vriend Prins ( een kleine pony die vooral veel scheten laat). Charlie weet zeker dat Nobele Krijger een echte racekampioen is. Maar hoe kan ze dat bewijzen? De grote derby komt snel dichterbij en alleen door die te winnen kan de boerderij van haar familie gered worden...

Weet Charlie haar chaotische familie te veranderen in een top trainingsteam? Zal haar paard zijn zenuwen onder controle krijgen?

Je leest het in het hilarische kinderboekendebuut van Clare Balding, een bekende Engelse presentatrice bij de BBC. Met illustraties van de wereldberoemde Tony Ross.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789020622416
Aantal pagina's 224
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2017
Kenmerken Paarden | Leesboeken | Kinderboek
Artikelnummer PA4824
Informatie 25 x 218 x147 mm - Leeftijd: 7 jaar en ouder

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: