Welkom bij Media Boekservice

Nieuw

Het megadikke ponyboek

Manege de Zonnehoeve
4 boeken in één. de wilde pony - pony in paniek - de superpony - de snelle pony
€ 16,99
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Op de Zonnehoeve wonen heel bijzondere pony’s. De een is lief en de ander ondeugend, de een kan goed springen en de ander is nooit bang. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: Carolien en de manegekinderen zouden ze voor geen goud willen missen!

De wilde pony is het verhaal van de mooie arabier Jamila. Ze is ontzettend lief, totdat er iemand op haar probeert te rijden. Dan ontploft ze! Op de Zonnehoeve proberen ze alles om haar te helpen.

Pony in paniek gaat over Storm, een exmoorpony die in het wild is opgegroeid. Mensen vindt hij doodeng! Van de meest simpele dingen, zoals een halster, raakt hij al in paniek. Zal hij ooit leren om mensen te vertrouwen?

De superpony is Odin de fjord. Hij is diep beledigd, want hij moet naar de Zonnehoeve om af te vallen. Dan moet hij zich zeker gaan uitsloven voor een of andere stomme ruiter? Hij gedraagt zich zo slecht dat niemand erachter komt dat hij diep van binnen een superpony is. Of toch?

De snelle pony is het verhaal van Kareltje. Hij woont op een renstal, als gezelschapspony voor de zenuwachtige renpaarden. Zijn grote droom is om zelf te racen. Maar zal dat ooit lukken als hij weg moet van de renstal?

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN 9789020673852
Aantal pagina's 384
Uitvoering Hardcover
Taal Nederlands
Jaar 2021
Kenmerken Paarden | Manege de Zonnehoeve | Leeftijd 7+
Artikelnummer PA5447
Informatie hele leuke cartoons door het hele boek

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren