Welkom bij Media Boekservice

Cadeaubon Euro 25,00

Wij hebben een eigen cadeaubon die naar eigen keus besteed kan worden. U ontvangt de cadeaubon per e-mail met een kortingscode. Die code kunt u verzilveren in onze webshop, in onze winkel en op onze stand tijdens beurzen.
Deze bon is éénmalig te besteden. Per bestelling kan één cadeaubon verzilverd worden. Ook verkrijgbaar met een waarde van €5, €10 en €50. Bij webbestellingen: op de cadeaubon staat een unieke code die in het vak opmerkingen moet worden vermeld. Zo wordt de waarde van de cadeaubon verrekend met het totaalbedrag.
€ 25,00
Bestellen bij Media Boekservice

Snelle verzending

Bel ons voor meer informatie: 0313-655575

Dé specialist in dierenboeken

Productbeschrijving

Details

Wij hebben een eigen cadeaubon die naar eigen keus besteed kan worden. U ontvangt de cadeaubon per e-mail met een kortingscode. Die code kunt u verzilveren in onze webshop, in onze winkel en op onze stand tijdens beurzen. Deze bon is éénmalig te besteden. Per bestelling kan één cadeaubon verzilverd worden. Ook verkrijgbaar met een waarde van €5, €10 en €50. Bij webbestellingen: Op de cadeaubon staat een unieke code die in het vak opmerkingen moet worden vermeld. Zo wordt de waarde van de cadeaubon verrekend met het totaalbedrag.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN / EAN Nee
Taal Nederlands
Uitvoering Overig
Jaar 2017
Kenmerken cadeaubon, boekenbon
Artikelnummer CB25
Informatie Na uitgifte 1 jaar geldig

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: